Ressurection

Länge sedan Magister Jake skrev nu men det ordnar vi härmed till. Fick ett litet tips från finaste J om att bloggen måste uppdateras oftare och jag kan endast hålla med. I och med att det om en vecka är terminsstart på jobbet så passar det ju fint att hotta upp den här bloggen redan nu. Känns som en nystart, och det känns riktigt bra.
Har idag gjort första dagen med adepten sedan skolavslutningen. Det kändes bra och den unge mannen var tillbaka i gamla rutiner efter ungefär 5 minuter. Hade förväntat mig en liten kamp men det gick oförskämt smärtfritt, men vi ska inte ropa hej ännu, det är ju en dag imorgon också.
Under dagen hanns det även med ett spontant vattenkrig mot en kollega. Det hela började med att barnen ville bli sprutade med vattenslangen för att det var ganska varmt i grytan vi har till skolgård. Vad som hände sedan är högst oklart men om det står en skellefte supporter på ena sidan med en brandslang och en lule supporter på andra sidan med en brandslag, ja då är ju det lilla kriget oundvikligt, dessutom var det mer tryck i vattenslangen som kollegan basade över, jag vill hävda att det inte var fair play.
Hur som helst var det en sjukt bra dag på jobbet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0