En syrefattig planeringsdag

Då var man igång igen. Verksamheten skall planeras. För att skojja till det lite extra var det möte i personalrummet där ventilationen lagt av, att då sitta och lyssna och fundera en hel dag gör ju att man blir rätt så mör. Sedan efter 10 fikat kom dessutom en saneringsfirma till korridoren, de ägnade sig åt att riva upp golv och jämna till betongen. Det var lite volym på det.
Till lunch blev det den obligatoriska skräpmaten. Jag såg framemot ett besök på Viktors men blev snabbt nedröstad, chefen ville inte stå för den notan. Blev istället Kärnan på Ersboda, inte lika hett som Viktors men väldigt trevligt ändå. Vilket hak det blir i morgon är i nuläget högst oklart.
På eftermiddagen var jag ute efter ett nytt arbetsrum för adepten och en annan elev, efter att ha tittat på alla lediga rum föll valet slutligen på chefens gamla kontor, ett ganska stort rum med tre fönster. Förra rummet vi hade var utan fönster så detta känns som ett riktigt kap. Vi skall ioförsig inte vara där så ofta, endast en rast/dag och när det krisar i klassrummet.
Imorgon blir det även After Work. Droskan är haket för kvällen och vars det hela slutar i fredagsnatten kan endast framtiden förtälja.
Känns som att det behövs en utekväll efter några intensiva dagar, dessutom förlorade ju Luleå mot ett division 1 gäng, det är ju faktiskt inte okej

Tröttheten slår till

Ytterligare en arbetsdag att lägga till handlingarna, lite mer stillsamt idag men ändå bra. Tröttheten gör sig dock påmind ganska så rejält.
Tog med mig adepten och for till Umeå Energicentrum i Klabböle, provade på en hel del experiment innan vi tog oss varsin Fanta och satte oss i solen.
Åter på bygget blev det en stunds relaxande innan mellis, sedan hemgång.
Kommande två dagar är sk. upptaktsdagar. Nu skall här planeras och ändras och tyckas till. Får se om många kockar kan få ihop en soppa i år.
Fredagkväll blir det århundradets after work/kickoff för utvald skara, DET kommer bli kanon!

Ressurection

Länge sedan Magister Jake skrev nu men det ordnar vi härmed till. Fick ett litet tips från finaste J om att bloggen måste uppdateras oftare och jag kan endast hålla med. I och med att det om en vecka är terminsstart på jobbet så passar det ju fint att hotta upp den här bloggen redan nu. Känns som en nystart, och det känns riktigt bra.
Har idag gjort första dagen med adepten sedan skolavslutningen. Det kändes bra och den unge mannen var tillbaka i gamla rutiner efter ungefär 5 minuter. Hade förväntat mig en liten kamp men det gick oförskämt smärtfritt, men vi ska inte ropa hej ännu, det är ju en dag imorgon också.
Under dagen hanns det även med ett spontant vattenkrig mot en kollega. Det hela började med att barnen ville bli sprutade med vattenslangen för att det var ganska varmt i grytan vi har till skolgård. Vad som hände sedan är högst oklart men om det står en skellefte supporter på ena sidan med en brandslang och en lule supporter på andra sidan med en brandslag, ja då är ju det lilla kriget oundvikligt, dessutom var det mer tryck i vattenslangen som kollegan basade över, jag vill hävda att det inte var fair play.
Hur som helst var det en sjukt bra dag på jobbet

RSS 2.0