Ny vecka - Nya utmaningar

Då var det måndag igen och helgen har återigen gått alldeles för fort. Det blev en bra start på veckan då adepten skött sig bra idag och hållit sig lugn. Annars brukar första skoldagen på veckan vara svår för honom. Det blev bara "gurgel" en gång idag, i matsalen. Då blev han arg till följd av en provokation och det har jag full förståelse för. Det gäller bara att avdramatisera situationen och ta honom därifrån så fort som möjligt. Resten av dagen gick som smort. Under rasterna byggde vi ett "hem" i en av de många snöhögarna på skolgården. Tydligen var vårat hem på en ö som omgavs av pirayor och alligatorer och liknande, så det var bara att spela med i leken.

Jag hoppas det blir en lugn vecka för hela förra veckan var ostabil, men han måste ju få ha dåliga dagar också. Det har vi ju allihop. Nästa vecka kan det däremot bli körigt för då är det elevens val vecka, den mest ostrukturerade av alla veckor, det är med andra ord upplagt för kaos. Hoppas bara att klasslärarna anpassar undervisningen efter grabbens behov, det har inte skett hittills men det är bara att hålla tummarna på att det sker nästa vecka.

Nu är det upph¨åll i en vecka i hockeyn, känns lite skönt ändå. Jag är övertygad om att Luleå kommer nå slutspel. Vad det gäller björklöven och deras chanser till kvalserien känns det lite mer osäkert, kan gå precis hur som helst. Kul däremot att kusinerna J & T spelar i samma lag ett tag framöver, det kan bli intressant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0